Wat is I Like To Watch?

In I Like To Watch vertel ik je iedere twee weken welke nieuwe, goede televisieseries je aan je kijklijst kunt toevoegen. Maar ik kijk ook vooruit naar de belangrijkste nieuwtjes en ontwikkelingen op seriegebied en deel wat ik zelf kijk.

Wie ben ik?

Ik ben Anke Meijer en als freelance journalist schrijf ik vooral over televisieseries voor o.a. de VPRO Gids en NRC Handelsblad. Daarnaast praat ik wekelijks in de podcast Skip Intro over de nieuwste releases. Omdat ik het liefst iedereen die ik tegenkom vertel welke tv-shows ik geweldig vind, en gewoon heel graag over het genre schrijf, maak ik iedere twee weken deze nieuwsbrief. Ik ben daarnaast vooral een serieliefhebber, net als jij, dus laat mij vooral ook weten welke series IK moet kijken.

Leuk?

Abonneer je dan op I Like To Watch en je krijgt iedere twee weken mail van mij. (Ontvang je na inschrijving niet direct een bevestigingsmail? Check je spamfolder!)

Kijk op mijn site voor meer artikelen. Volg me op Twitter voor meer (serie)nieuws. En deel I Like To Watch vooral met andere serieliefhebbers.

Share I Like To Watch

Subscribe to I Like To Watch

Een nieuwsbrief over televisieseries die iedere twee weken in je inbox verschijnt, met serietips en serienieuws door Anke Meijer

People

Ik schrijf en praat. Veelal over tv-series, vooral voor VPRO Gids en NRC Handelsblad, wekelijks in de seriepodcast Skip Intro en iedere twee weken voor I Like To Watch.